skip to Main Content

Over ons

Nautifit Jachtservice is al vele jaren actief in de nautische industrie. Ons ervaren team van medewerkers is opgeleid in alle benodigde disciplines, van interieurbouwer, monteur tot elektricien.

Onze werf is gevestigd aan de haven van Schagen en beschikt over een eigen kraan en aanlegkade. Wij beschikken over alle benodigde faciliteiten op locatie. Er wordt nauw samengewerkt met onze partners om u in alle mogelijke nautische producten en diensten te kunnen voorzien, voor bijvoorbeeld het maken van kussens, zeilbeslag of dektenten hebben wij partners die op afroep in Schagen beschikbaar zijn. Voorts kunnen wij beschikken over de diensten van het aan onze vestiging grenzende straalbedrijf. Kortom: Nautifit Jachtservice is uw “one stop shop” !

Nautifit Scheepsreparatie. “Uw schip, onze zorg”

Heeft u een zeiljacht, motorkruiser of sloep die aandacht nodig heeft ? Nautifit Jachtservice neemt u alle zorg uit handen; reparatie, refit, installatie, restauratie en dekvervanging. Kleine reparaties kunnen worden verzorgd op locatie. Is de klus omvangrijker, dan regelen wij alles van transport naar de werf tot aflevering bij u op locatie. Een heuse haal-, en brengservice dus. Vooraf ontvangt u en gedetailleerde offerte, indien nodig wordt u tussentijds geïnformeerd. Scherp geprijsd zonder verrassingen achteraf.

Meer weten?

Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak op onze eigen scheepswerf.

Neem contact op

Meer weten?

Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak op onze eigen scheepswerf.

Neem contact op
Back To Top