skip to Main Content

Winterstalling

Uw schip is een kostbaar bezit… Maar ook uiterst kwetsbaar. Een goede winterstalling is daarom erg belangrijk. Jachtservice Nautifit heeft ruime, passende mogelijkheden voor de winterstalling van uw schip. Zo heeft u de mogelijkheid uw schip te stallen buiten op de wal, of in onze geïsoleerde hal. Deze geïsoleerde hal is een “schone” hal. Hier zijn werkzaamheden aan uw boot niet toegestaan. Uw boot staat hier schoon en netjes opgeslagen. Wilt u wel werkzaamheden aan uw boot uitvoeren, dan kunnen wij dat bespreken. Om ervoor te zorgen dat uw boot, en die van andere, veilig bij ons staan, dient u zich te houden aan onze huisregels. Deze huisregels zijn opgesteld omdat wij veel waarde hechten aan het voorkomen van schade.

Procedure

Na ontvangst van het reserveringsformulier wordt uw plaats van voorkeur voor u gereserveerd voor de komende winter. Telefonisch of per mail maakt u dan, minimaal 1 week van te voren, een afspraak wanneer u uw schip in de winterstalling wilt laten plaatsen. U kunt uw schip zelf brengen of gebruik maken van onze haal- en brengservice. Dit kan wanneer het u schikt. Wij kranen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 7.30 uur tot 16.30 uur.

Wordt uw schip “gekraand”, dan wordt uw schip met behulp van één van onze botenkranen uit het water gehaald. Nautifit beschikt over 2 kranen. Eén vaste kraan voor schepen tot 10 meter met een gewicht tot 3,5 ton, en een mobiele kraan voor schepen tot 30 ton en langer dan 10 meter. Uw schip wordt op een goed passende bok geplaatst, afgespoten en met behulp van onze hydraulische wagen naar zijn stallingsplek gebracht. In het voorjaar maakt u weer minimaal 1 week van te voren een afspraak wanneer u uw boot weer te water wilt laten.

Ons winterstallingsseizoen loopt van medio oktober t/m medio april, mede afhankelijk van het weer.

Meer weten?

Voor winterstallingstarieven en onze huisregels kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Meer weten?

Voor winterstallingstarieven en onze huisregels kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op
Back To Top