Nautifit & Esthec gaan volledige samenwerking aan

vor_nolimits_bannerwebsite
Nautifit & Esthec bundelen de krachten en richten een “all-in one” service bedrijf op. In de nautische industrie is Nautifit een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete scheepsreparatie. In haar refit-centrum krijgt een schip een tweede leven. Het deksysteem van Esthec is volgens Nautifit zeer geschikt voor zowel de refit en veelal als upgrade van dekbekleding, als ook in de nieuwbouw van jachten. Nautifit heeft al meer dan 7 jaar ervaring met Esthec voor de PTS jachten en kent vanuit de praktijk als geen ander de vele voordelen van het materiaal. Nautifit beoordeelt het materiaal van Esthec als o.a. extreem duurzaam, tijdbesparend en fijn werken. De officiële nauwere samenwerking kon niet uitblijven.

Exclusieve samenwerking
Nautifit kiest voor Esthec als exclusief deksysteem. De functionele eigenschappen en een luxe uitstraling maken het systeem zeer geschikt voor iedere jacht. Een samenwerking van Hollandse bodem. Het volledige proces vanaf inmeten, fabricage en de daadwerkelijke installatie wordt onder één dak in Nederland verzorgd.Deze samenwerking tussen Esthec en Nautifit wordt geintroduceerd tijdens de HISWA te water 2015. Van 1 tot en met 6 september zullen Esthec en Nautifit als partners op de beurs staan en de klanten de toegevoegde waarde van een nieuw dek kunnen aantonen. Dit op de diverse toepassingen : als nieuw jachten en als refit – op motorjachten, sloepen en zeiljachten.

“Uw schip, onze zorg”
Nautifit Jachtservice is al vele jaren actief in de nautische industrie. Een ervaren team van medewerkers is opgeleid in alle benodigde disciplines, van interieurbouwer, monteur, installateurs tot elektricien.De werf is gevestigd aan de haven van Schagen met een eigen aanlegkade waar over alle benodigde faciliteiten wordt beschikt. Kenmerkend van Nautifit is dat zij alles onder 1 dak doen. Een zeer professioneel team waar de service hoog aangeschreven staat en waar gedaan wordt wat er beloofd is – zonder de altijd vervelende en bekende “extra bijkomende kosten”.
De offerte staat !

De kracht van Esthec Decking
Er zijn legio voordelen van Esthec Decking te noemen. Voor Nautifit waren met name de duurzaamheid en de ongekende ontwerpmogelijkheden doorslaggevend in de keuze voor een exclusieve samenwerking met Esthec. Het Esthec dek kan in de gewenste kleur en design geleverd worden waarmee de boot van een volledig nieuw en geraffineerd uiterlijk wordt voorzien. “Het mooie van Esthec is, dat het kleurecht blijft en in elk mogelijk patroon aan lijnenspel is te kiezen. Verder is het comfortabel, antislip en enorm eenvoudig in onderhoud”, aldus Nautifit eigenaar Jaap van de Rest.
Esthec is niet te vergelijken met andere deksoorten. Zo heeft Esthec niet de nadelen van bijvoorbeeld pvc of hout, zoals kromtrekken. Ook op het gebied van duurzaamheid scoort het beter dan de alternatieven. Zo is het composietmateriaal niet alleen slijtvast en antislip, maar ook splintervrij, gemakkelijk in onderhoud en comfortabel. Het oordeel van zowel professionals als eindgebruikers over Esthec is dan ook zeer positief.

Zie voor meer informatie en prijzen, Esthec button op de homepage.

Esthec en Nautifit bundelen de krachten en richten een  “all-in one” service bedrijf op. In de nautische industrie is Nautifit een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete scheepsreparatie. In haar refit-centrum krijgt een schip een tweede leven. Het deksysteem van Esthec is volgens Nautifit zeer geschikt voor zowel de refit en veelal als upgrade van dekbekleding, als ook in de nieuwbouw van jachten. Nautifit heeft al meer dan 7 jaar ervaring met Esthec voor de PTS jachten en kent vanuit de praktijk als geen ander de vele voordelen van het materiaal. Nautifit beoordeelt het materiaal van Esthec als o.a. extreem duurzaam, tijdbesparend en fijn werken. De officiële nauwere samenwerking kon niet uitblijven.

Exclusieve samenwerking
Nautifit kiest voor Esthec als exclusief deksysteem. De functionele eigenschappen en een luxe uitstraling maken het systeem zeer geschikt voor iedere jacht. Een samenwerking van Hollandse bodem. Het volledige proces vanaf inmeten, fabricage en de daadwerkelijke installatie wordt onder één dak in Nederland verzorgd.
Deze samenwerking tussen Esthec en Nautifit wordt geintroduceerd tijdens de HISWA te water 2015. Van 1 tot en met 6 september zullen Esthec en Nautifit als partners op de beurs staan en de klanten de toegevoegde waarde van een nieuw dek kunnen aantonen. Dit op de diverse toepassingen : als nieuw jachten en als refit – op motorjachten, sloepen en zeiljachten.

“Uw schip, onze zorg”
Nautifit Jachtservice is al vele jaren actief in de nautische industrie. Een ervaren team van medewerkers is opgeleid in alle benodigde disciplines, van interieurbouwer, monteur, installateurs tot elektricien.
De werf is gevestigd aan de haven van Schagen met een eigen aanlegkade waar over alle benodigde faciliteiten wordt beschikt. Kenmerkend van Nautifit is dat zij alles onder 1 dak doen.
Een zeer professioneel team waar de service hoog aangeschreven staat en waar gedaan wordt wat er beloofd is – zonder de altijd vervelende en bekende “extra bijkomende kosten”.
De offerte staat !

De kracht van Esthec Decking
Er zijn legio voordelen van Esthec  Decking te noemen. Voor Nautifit waren met name de duurzaamheid en de ongekende ontwerpmogelijkheden doorslaggevend in de keuze voor een exclusieve samenwerking met Esthec. Het Esthec dek kan in de gewenste kleur en design geleverd worden waarmee de boot van een volledig nieuw en geraffineerd uiterlijk wordt voorzien. “Het mooie van Esthec is, dat het kleurecht blijft en in elk mogelijk patroon aan lijnenspel is te kiezen. Verder is het comfortabel, antislip en enorm eenvoudig in onderhoud”, aldus Nautifit eigenaar Jaap van de Rest.

Esthec is niet te vergelijken met andere deksoorten. Zo heeft Esthec niet de nadelen van bijvoorbeeld pvc of hout, zoals kromtrekken. Ook op het gebied van duurzaamheid scoort het beter dan de alternatieven. Zo is het composietmateriaal niet alleen slijtvast en antislip, maar ook splintervrij, gemakkelijk in onderhoud en comfortabel. Het oordeel van zowel professionals als eindgebruikers over Esthec  is dan ook zeer positief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nautifit met Esthec op Boot Holland

Nautifit is aanwezig met een Esthec stand op Boot Holland. Boot Holland wordt gehouden van 10 t/m 15 februari 2017 te Leeuwarden. Voor openingstijden zie www.boot-holand.nl We zien u graag op onze stand (nr 4045) !!…

Winterstalling

Na een mooie zomer is de herfst nu toch echt in aantocht. Wij merken dat aan de bedrijvigheid rond de winterstalling. Heeft u nog een plek nodig om uw sloep, zeiljacht, kruiser te stallen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wacht niet te lang!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC