Esthec

IMG_1083     20150320_105349[1]

 Esthec


 

Esthec behoort tot de beste dekaankledingen van deze tijd en wordt door de hele jachtbouwindustrie gebruikt als hoogwaardig teakdekvervanger. Op veel vlakken kent Esthec grote voordelen ten opzichte van gewoon teak of andere teak vervangers.

Er zijn legio voordelen van Esthec Decking te noemen. Voor Nautifit waren met name de duurzaamheid en de ongekende ontwerp mogelijkheden doorslaggevend in de keuze voor onze exclusieve samenwerking met Esthec. Het Esthec dek kan in iedere kleur naar eigen design geleverd worden waarmee de boot van een volledig nieuw, geraffineerd en persoonlijk uiterlijk wordt voorzien.

“Het mooie van Esthec is, dat het kleurecht blijft en in elk mogelijk patroon en lijnenspel is te kiezen. Verder is het comfortabel, antislip en enorm eenvoudig in onderhoud”, aldus Nautifit.
Esthec is niet te vergelijken met andere deksoorten. Zo heeft Esthec niet de nadelen van bijvoorbeeld PVC of hout, zoals kromtrekken en verkleuren. Op het gebied van duurzaamheid scoort het beter dan al zijn alternatieven. Zo is het Esthec composietmateriaal niet alleen slijtvast en antislip, maar ook splintervrij, comfortabel zacht en enorm eenvoudig in onderhoud. De oordelen van zowel professionals als eindgebruikers over Esthec zijn dan ook niet anders dan lofend.

Onderstaande videos geven aan hoe Nautifit samenwerkt met Esthec om klanten en potentiële klanten te bedienen.

Meer informatie en prijzen:

big_391_Yacht_Life_SL_ESTHEC_Mallorca_5_Axonite-20170803044120 xo360_4132

Esthec

Nautifit Jachtservice

Prijsindicatie Esthec

YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding